Antena 3 CNN Actualitate Liderii politici, huiduiţi la aniversarea a 160 de ani de la Revoluţia paşoptistă (VIDEO)

Liderii politici, huiduiţi la aniversarea a 160 de ani de la Revoluţia paşoptistă (VIDEO)

Liderii politici, huiduiţi la aniversarea a 160 de ani de la Revoluţia paşoptistă (VIDEO)
Sursa foto: Þebea
13 Sep 2009   •   12:36

Sărbătoare la Ţebea, unde au loc Serbările Naţionale, prilejuite de împlinirea a 160 de ani de la Revoluţia paşoptistă. Politicienii nu mai sunt bineveniţi la comemorări. Reprezentanţii PD-L şi cei ai UDMR au fost huiduiţi duminică dimineaţă în timpul manifestărilor de la Ţebea.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, şi cel al PRM, Corneliu Vadim Tudor participă şi ei la eveniment, în timp ce şeful statului, Traian Băsescu a anunţat că va ajunge după ora 13.00. În jurul orei prânzului şi-a făcut apariţia Gigi Becali cu un elicopter.



Manifestările, ce marchează în acelaşi timp 137 de ani de la moartea lui Avram Iancu au început la ora 10.00, cu ceremonia depunerii de coroane la mormântul acestuia, urmată de o slujbă de pomenire, oficiată de Timotei Seviciu, episcopul Aradului. Evenimentul se va încheia cu un spectacol de muzică populară susţinut de Nicolae Furdui Iancu, Sava Negrean Brudaşcu, Laura Lavric, Mariana Anghel, Mariana Deac şi alţi solişti de muzică populară. Acompanierea instrumentală va fi asigurată de ansamblurile "Crai Nou" şi "Codru de România" din Alba Iulia, "Doina Crişului" din Brad (Hunedoara). Momentul artistic va fi prezentat de Mărioara Murărescu..

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close