Antena 3 CNN Actualitate Cum îl amenința liderul interlopilor din Timișoara pe un comisar: "I-a pus cuțitul la gât și i-a spus că daca mai comentează îl va înjunghia"

Cum îl amenința liderul interlopilor din Timișoara pe un comisar: "I-a pus cuțitul la gât și i-a spus că daca mai comentează îl va înjunghia"

Dragoş Boţa, jurnalistul pe care mafia din Timişoara a încercat să îl asasineze pentru că făcuse dezvăluiri despre afacerile cu droguri în care erau implicați mai mulţi interlopi locali, a publicat înregistrări în care interlopii se lăudau că au pus cuțitul la gât unui ofițer.

Cum îl amenința liderul interlopilor din Timișoara pe un comisar: "I-a pus cuțitul la gât și i-a spus că daca mai comentează îl va înjunghia"
Sursa foto: pressalert.ro
de Georgiana Adam    |    13 Feb 2021   •   16:26

Declarații șocante făcute de liderul interlopilor din Timișoara. Într-o discuție cu un alt interlop, Lucian Boncu ar fi povestit despre cum l-a redus la tăcere pe un polițist care scria comentarii despre el și cum a avut parte de informații din partea unui ofițer de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Timiș. Boncu spune chiar că i-ar fi pus polițistului cuțitul la gât.

Jurnalistul Dragoş Boţa a vorbit la Antena 3 despre înregistrările în care interlopii din Timișoara povesteau cum amenințau ofițeri din Poliția locală.

"E vorba de acel dosar ar cocainei și sunt foarte multe dezvăluiri care reies în urmă înregistrărilor făcute de anchetatori în casă lui Lucian Boncu.

Astăzi am dat un pasaj în care liderul interlop povestea cum, deranjat de comentariile acestui fost polițist, căci la ora această comisarul respetiv a fost dat afară din Poliție, l-a văzut când se dusese citez să-mi fac manichiură și pedichiură, i-a pus cuțitul la gât și i-a spus că dacă va mai continuă să comenteze la articolele care îl vizau pe Lucian Boncu îl va înjunghia." a povestit Dragoș Boța.

Conform înregistrării publicate de pressalert.ro, liderul interlop i-a povestit prietenului său: 

”M-am dus să-mi fac manichiura și pedichiura la NGF și îl văd pe fraier. I-am pus cuțitul la gât, l-am luat de gât. I-am zis ”milițiene, ce zici dacă te tai?”. Pff, vezi că…. Bă că, las că tu aici ești cu controalele. Mai o dată dacă scrii de mine te tai. O să vezi cum te înjunghii, să vezi ce fain o să-ți fie..”.

Interlopul povestește despre personaje implicate în consumul de cocaină: "Persoane care sunt extrem extrem de cunoscute în România și în lumea showbiz-ului"

"Povestea amuzat cum ulterior, un om de-al sau, polițist la Serviciul Investigații Criminale, l-a sunat să-l cheme să medieze între cei doi. Iar ulterior a aflat că polițistul de seama umblă tot timpul cu pistolul la el.

Legăturile lui Lucian Boncu cu oameni din Poliție sunt arhi cunoscute. Ciar un fost agent era cârtița lui Boncu în Poliție. Cel care făcea tot felul de verificări pentru acesta. Inclusiv verifica mașini. Inclusiv în noaptea în care se pregătea acea tentativă de asasinat la adresa mea i s-au trimis fotografii cu o mașină suspectă pentru a fi verificată.

Vom veni cu noi dezvăluiri în zilele următoare. Și vor fi, cum se spune, cu marfa clientului, pentru că Lucian Boncu povestește despre personaje care ar fi implicate în consumul de cocaină. Persoane care sunt extrem extrem de cunoscute în România și în lumea showbiz-ului." a mai spus jurnalistul pressalert.ro în emisiunea Esențial de la Antena 3.

Cum plănuiau interlopii din Timişoara să asasineze un jurnalist. Înregistrări bombă din dosar: "O să-l împuşcăm"

În România s-a pus la cale, în 2019, asasinarea jurnalistului Dragoş Boţa, care făcuse dezvăluiri despre mafia drogurilor din Timişoara. Dragoş Boţa adusese dovezi despre nişte grupări care dominau Timişoara.

"Erau exponenţii crimei organizate, erau oamenii cu cele mai bune conexiuni şi cele mai multe. De la administraţie, până la justiţie, de la oameni care chefuiau, consilierul personal la acea vreme al primarului Timişoarei, Ioan Aslău, s-au Lucian Boncu, liderul grupării care beneficia de justiţie", a povestit jurnalistul la Antena 3.

"La 11 zile după ce dezvăluiam legăturile dintre Lucian Boncu şi Ioan Aslău, maşina mea a fost incendiată. În acest caz, nu au fost găsii autorii, dar informaţiile mele duc spre aceeaşi grupare. Ştiau exact unde stau", a povestit Dragoş Boţa, jurnalistul pe care mafia din Timişoara a încercat să-l asasineze.

"În septembrie 2019, totul a început în momentul în care am făcut o nouă dezvăluire despre acest infractor, care a fost luat de DIICOT într-un dosar de trafic de cocaină, practic i-au fost luaţi dealerii.

A fost atât de "bărbat", încât şi-a "sifonat" unul dintre dealeri şi noi am publicat ce declarase cu avocatul în faţa procurorului. De aici a început toată nebunia. Au fost câteva zile în care am fost la un glonţ distanţa [de moarte]", a povestit Dragoş Boţa la Antena 3.

×
Subiecte în articol: interlopi Timișoara comisar amenintare
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close