Antena 3 CNN Actualitate Lidia, o tânără româncă, a dispărut în mod misterios în Bruxelles: "Nu știm nimic de ea!"

Lidia, o tânără româncă, a dispărut în mod misterios în Bruxelles: "Nu știm nimic de ea!"

Lidia Boteanu, o tânără româncă în vârstă de 21 de ani, stabilită în Bruxelles împreună cu familia ei, a dispărut în mod misterios în urmă cu două zile, atunci când le-a spus rudelor că merge să își cumpere haine și nu s-a mai întors.

Lidia, o tânără româncă, a dispărut în mod misterios în Bruxelles: "Nu știm nimic de ea!"
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    07 Noi 2020   •   10:45

Joi după-amiază (5 noiembrie 2020), Lidia a spus că merge în oraș ca să își cumpere haine, însă nu s-a mai întors.

De altfel, oamenii care locuiesc în Bruxelles au explicat că tânăra româncă nu avea unde să meargă la cumpărături pentru că magazinele sunt închise din cauza pandemiei.

Ore în șir, tatăl și sora Lidiei au așteptat-o și au căutat-o în zonele în care știau că tânăra în vârstă de 21 de ani ar fi putut merge. Din nefericire, toate căutările au fost în zadar.

Mai mult, Lidia nu și-a luat telefonul mobil cu ea atunci când a plecat și, potrivit unor surse din rândul familiei, ar fi suferit de depresie.

Într-un final, tatăl și sora Lidiei au apelat la ajutorul comunității de români din Bruxelles, pe Facebook, în speranța că cineva o va recunoaște și îi va anunța.

"Distribuiți mai departe, vă rog. Bruxelles 1080. Dacă cineva a văzut-o pe fiica mea Boteanu Lidia, de pe data de 5/11, de la ora 18.00, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. A dispărut și nu știm nimic de ea. Nu are telefon la ea. Vă rog, dacă o găsiți, să mă contactați urgent. Contactați-mă în privat", a scris Aurel Boteanu, tatăl Lidiei, în postarea de pe Facebook.

Apelul disperat al tatălui tinerei românce dispărute în Bruxelles a fost distribuit de peste 2.000 de persoane în ultimele ore.

×
Subiecte în articol: Lidia Boteanu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close