Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, amenințat cu violul în închisoare: ”Da, am făcut plângere!”

Liviu Dragnea, amenințat cu violul în închisoare: ”Da, am făcut plângere!”

Liviu Dragnea a afirmat, joi, în sala de judecată, că a fost amenințat cu violul și că a făcut plângere pentru acest lucru. Fostul lider PSD ar putea ieşi din închisoare astăzi, când Tribunalul Giurgiu judecă cererea de eliberare condiționată. Instanța a rămas acum în pronunțare.

Liviu Dragnea, amenințat cu violul în închisoare: ”Da, am făcut plângere!”
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    15 Iul 2021   •   11:00

Flavia Teodosiu (avocata lui Liviu Dragnea): Judecătorii au rămas în pronunțare. Ne-am judecat cu privire la contestația pe care am formulat-o cu privire la liberarea condiționată a domnului Dragnea. Sperăm ca acest complet să admită toate apărările noastre, în sensul în care dânsul îndeplinește toate condițiile spre a fi eliberat condiționat și să elimine eventual un subiectivism.

Noi am apreciat și apreciem în continuare că dânsul, îndeplinind toate condițiile legale pe care le cere atât Codul Penal cât și Codul de Procedură Penală, poate fi admisă fără nicio problemă această eliberare condiționată. 

Reporter Antena 3: Cum adică Liviu Dragnea a fost amenințat cu violul? Spunea chiar colegul dumneavoastră, profesorul Corneliu Popescu, în sala de judecată, și domnul Dragnea a luat cuvântul, spunând că da, am făcut plângere, am fost amenințat cu violul. Ne puteți explica?”

Flavia Teodosiu: Având în vedere că este o plângere penală, dacă este, e un aspect care nu e public. Nu am ce să vă să explic în plus.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close