Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: Iohannis și liberalii sunt ipocriți pe tema Bugetului. Nu putem mări alocațiile de la 1 martie

Liviu Dragnea: Iohannis și liberalii sunt ipocriți pe tema Bugetului. Nu putem mări alocațiile de la 1 martie

Liviu Dragnea: Iohannis și liberalii sunt ipocriți pe tema Bugetului. Nu putem mări alocațiile de la 1 martie
25 Feb 2019   •   14:43

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a calificat luni pe şeful statului, Klaus Iohannis, şi pe liberali drept "ipocriţi", pentru că prin atacarea la CCR a Legii bugetului de stat pe anul 2019 alocaţiile pentru copii nu mai pot fi mărite începând cu data de 1 martie.

Dragnea a susţinut că acţiunea preşedintelui României este "iresponsabilă".

"Este clar că şi el şi liberalii sunt nişte ipocriţi. Consecinţele sunt că de la 1 martie nu se pot mări alocaţiile la copii. Deci, pentru a-şi hrăni orgoliul, pentru a arăta în continuare cât de supărat este sau cât de mult rău vrea să facă acestui guvern, face rău şi copiilor din România. Am mai auzit o propunere a unui lider PNL, nu ştiu exact dacă a fost chiar liderul suprem sau altcineva, că noi am putea să adoptăm sau Guvernul ar putea să adopte o ordonanţă pentru a mări alocaţiile pentru copii de la 1 martie. Ori nu ştiu nimic, ori sunt atât de mincinoşi încât nu le mai pasă de nimic. Nu se poate mări alocaţia pentru copii în condiţiile în care nu ai spaţiu bugetar creat. Prin acest atac, preşedintele Iohannis vrea să blocheze sau să amâne investiţiile din România, să amâne toate celelalte programe din educaţie şi din sănătate care sunt extrem de importante pentru români, totul pentru a mai împiedica Guvernul, pentru a mai amâna câteva măsuri foarte bune, neinteresându-l exact ce este bine pentru România, interesându-l doar campania proprie electorală. Eu, sincer, nu credeam că va utiliza acest mijloc, dar se pare că în 2019 nu mai are niciun alt obiectiv decât cu orice şi călcând peste orice cadavre să îşi mai ia un nou mandat", a declarat liderul social-democraţilor, la finalul şedinţei Biroului Permanent Naţional al partidului.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a trimis Curţii Constituţionale a României o sesizare de neconstituţionalitate asupra Legii bugetului de stat pe anul 2019.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close