Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, lucrat din interiorul PSD?

Liviu Dragnea, lucrat din interiorul PSD?

Liviu Dragnea, lucrat din interiorul PSD?
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Oct 2016   •   20:23

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea susţine că în ultimele zile de mandat, anumiţi parlamentari, care cred că nu vor mai fi pe liste, încep să aibă alte puncte de vedere, puţin diferite, de cele ale partidului.

"Eu sunt dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat ieri la Senat (modificarea Legii educaţiei cu privire la doctorate - n.r.). Sigur, măsurile pe care le voi lua nu pot repara ceea ce s-a întâmplat, dar trebuie să fiu sincer: s-a întâmplat asta, probabil că o să se mai întâmple. Este foarte greu (de împiedicat acest lucru - n.r.), în condiţiile în care s-a pornit un proces serios de înnoire a listelor, neavând de blamat pe cineva anume, dar pentru faptul că eu am decis să se realizeze o procedură care nu s-a mai realizat în partid şi anume listele cu propuneri să vină de la organizaţii în urma unui vot democratic în Comitetul Executiv Judeţean', a afirmat Dragnea.

El a adăugat că şi-a asumat public faptul că nu va impune pe nimeni într-o organizaţie, rezervându-şi doar dreptul de a tăia candidaturile cu care nu este de acord.

Potrivit acestuia, parlamentarii care iau decizii diferite de cele luate în partid pe subiecte extrem de importante şi sensibile 'pot avea o mare problemă'. Un exemplu în acest sens este, conform lui Dragnea, deputatul PSD Viorel Ştefan, care a propus impunerea unui prag de îndatorare de 50% pentru cetăţenii care urmează să beneficieze de proiectul legii privind conversia creditelor în franci elveţieni.

'Noi ne asumăm faptul că domnul Viorel Ştefan a susţinut acel lucru şi l-a propus împotriva deciziei pe care am luat-o la partid. Ceea ce se va întâmpla la noi în partid este problema noastră şi se va vedea în perioada următoare. Dacă domnul Viorel Ştefan a hotărât să aibă o atitudine independentă, probabil că cel mai bine pentru dumnealui este să candideze independent. Asta ca să înţeleagă toată lumea că nu ne jucăm, discutăm de zeci de mii de familii româneşti care au fost nedreptăţite şi care nu ştiu ce se va întâmpla cu viitorul lor', a mai spus Liviu Dragnea.

Cine îl sapă pe Liviu Dragnea din interiorul PSD? „Nu cred că se pune problema în termenii aştia. Nici Liviu Dragnea nu s-a gândit că este un gest împotriva sa. (...)Analiza fiecărui parlamentar se va face în funcţie de gesturile fiecăruia parlamentar. (...) Nu ai cum să ai un contrl 100% timp de patru ani asupra votului şi deciziei asupra fiecărui parlamentar şi nimeni nu o să poată vreodată să controleze cu maximă stricteţe. E adevărat însă că la fiecare gest de genul acesta îţi dai seama dacă eşti în echipă cu toţi colegii sau ai o agendă proprie”, a declarat senatorulŞerban Nicolae în emisiunea Subiectiv.

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Serban Nicolae Subiectiv
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close