Antena 3 CNN Actualitate Victorie pentru Liviu Dragnea! Penitenciarul Rahova, obligat de instanță să îl scoată pe acesta la muncă

Victorie pentru Liviu Dragnea! Penitenciarul Rahova, obligat de instanță să îl scoată pe acesta la muncă

În ședința publică de astăzi, 15 ianuare 2021, magistrații au hotărât că Penitenciarul Rahova trebuie să ia măsurile legale pentru a-i permite lui Liviu Dragnea ”să presteze activități lucrative cu caracter gospodăresc”. Decizia este definitivă!

Victorie pentru Liviu Dragnea! Penitenciarul Rahova, obligat de instanță să îl scoată pe acesta la muncă
de Laura Dinu    |    15 Ian 2021   •   11:18

”În temeiul art. 56 Legea nr. 254/2013, admite contestaţia formulată de petentul - condamnat Dragnea Nicolae Liviu împotriva încheierii nr. 1158/2020 a judecătorului de supraveghere a privării de libertate de la Penitenciarul Rahova (dosar nr. 1327/2020), în contradictoriu cu intimatul Penitenciarul Bucureşti-Rahova.

Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: obligă Penitenciarul Rahova de a lua măsurile legale pentru a i se permite petentului să presteze activități lucrative cu caracter gospodăresc în cadrul Penitenciarului Rahova.

În baza art. 275 al. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, la data de 15.01.2021”, se arată în decizia luată de instanță vineri. 

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru întâlnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea a fost dus, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare în dosarul vizitei din SUA, atunci când fostul lider al PSD s-a întâlnit cu Donald Trump.

Acesta a fost înştiinţat de procurorii DNA că va fi pus sub acuzare pentru trafic de influenţă după vizita în SUA de la ceremonia de inaugurare a administraţiei Donald Trump, în ianuarie 2017.

În acelaşi dosar ar fi vizat şi Gheorghe Dimitrescu, consulul general al României la Bonn.

Vizita lui Liviu Dragnea în SUA a fost şi subiectul unei anchete a autorităţilor americane, iar aceştia au format o comisie rogatorie pentru a cere informaţii în România despre Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close