Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea rupe tăcerea: Kovesi m-a amenințat cu pușcăria

Liviu Dragnea rupe tăcerea: Kovesi m-a amenințat cu pușcăria

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a declarat, într-un interviu acordat din detenţie fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, că se consideră nevinovat. Dragnea a fost citat vineri la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul Tel Drum.

Liviu Dragnea rupe tăcerea: Kovesi m-a amenințat cu pușcăria
Sursa foto: Realitatea
25 Iun 2020   •   19:32

„Mâine sunt citat la DNA în dosarul cu Tel Drum care brusc, după 3 ani, este pus din nou pe tapet, cu puţin timp înainte de campania electorală. Să se discute despre acest dosar în care - şi dacă mă întrebi de ce sunt acuzat, sincer nu ştiu. Era vorba despre două drumuri făcute cu fonduri europene. Drumurile există. Eu sunt acuzat că în timpul mandatului meu s-au făcut două drumuri importante din judeţul ăla”, a spus Liviu Dragnea într-un interviu acordat din închisoare.

Dragnea: Procesul care m-a adus aici e proces politic

Dragnea: Despre statul paralel primele prezentări mi le-a făcut Vasile Dîncu

„Într-o seară am fost cu Tăriceanu la Antena 3, chiar când a fost ANAF-ul la Antena 3 să-i scoată din sediu. În timpul emisiuni Kovesi l-a sunat pe Coldea, nervoasă, că o să-mi arate mie, că o să mă târască în pușcărie, cum îmi permit eu să merg și să apăr Antena 3. Mi s-a părut ceva exagerat.
Și Florian Coldea mi-a confirmat acest telefon nervos”, a dezvăluit Liviu Dragnea.

Fostul lider PSD a vorbit și despre starea sa de sănătate.

„Mai o mașină de reparat, mai o sudură. Sunt bine, n-am probleme de sănătate, m-am tăiat la o mână, a trecut. Să nu uităm unde sunt. Oricine zâmbește aici, zâmbește amar”, a spus el.

Dragnea acuză că nu este lăsat să comunice. „Nu m-au lăsat în pace tot anul ăsta. M-au condamnat total nevinovat”, a zis el.

„Iohannis nu are acum un adversar care să-i combată toate accesele și atitudinile dictatoriale. De ce să iasă unu în piață și să arate niște lucruri evidente, doar să vorbească despre ele. Cel mai bine se întâmplă niște abuzuri. E luat un drept de a comunica, pentru a nu deranja.

Majoritatea îi ciugulesc din palmă și lui și Guvernului, mai apar niște semne, acțiuni destul de timide de contre”, consideră Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, primul interviu din închisoare

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea interviu inchisoare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close