Antena 3 CNN Actualitate Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce OUG pentru legile justiției a fost publicată

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce OUG pentru legile justiției a fost publicată

Prima reacție a lui Liviu Dragnea după ce OUG pentru legile justiției a fost publicată
17 Oct 2018   •   13:27

Liviu Dragnea a avut o primă reacţie după ce OUG pentru legile justiţiei a fost publicată în Monitorul Oficial.

„Fiecare este liber să atace acea ordonanță. Din câte am înțeles, domnul Toader s-a dus astăzi la CSM să aibă o discuție cu cei de acolo. Știu că a fost la Strasbourg să aibă o discuție cu secretarul general al Comisiei de la Veneția și ordonanța are la bază observațiile din raportul preliminar al Comisiei de la Veneția. Eu susțin ideea ca la structurile superioare din Parchetul General să fie procurori cu experiență. În rest, sunt discuții neadevărate”, a declarat liderul PSD. 

Șeful Camerei Deputaților a spus că nu îl privește dacă procurorul care îi instrumentează dosarul va pleca sau nu din DNA. 

"După propaganda asta, orice lege și OUG se dau doar pentru mine. Nu mă interesează dacă acea procuroare (n.r Alexandra Lăncrăjan) rămâne sau nu la DNA. Acel procuror chiar nu mă interesează. Ce? Dosarul rămâne în aer? Doi, nu cred că pleacă. Trei, fiecare e liber să să atace acea ordonanță. Eu îmi susțin ideea ca la structurile DNA și DIICOT să fie procurori cu experiență. De ce? Rămân pe drumuri? Eu din ce am înțeles, și sunt de acord cu domnul Toader s-a intenționat ca nivelul de experiență profesională pentru procurorii din unități de elită să fie mai mare", a spus Dragnea. 

Întrebat dacă a avut discuții și cu premierul pe tema ordonanței, Liviu Dragnea a spus că au discutat doar despre întâlnirile pe care aceasta le-a avut. „Am avut discuții cu doamna premier luni seara și ieri. Am avut discuții după întâlnirea cu președintele Erdogan și ieri, după întâlnirea di Dubai. Amândoua întâlnirile foarte bune și cu speranțe mari de rezultate pozitive în ceea ce privește investiții în România”. 

×
Subiecte în articol: Toader Liviu Dragnea
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close