Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost pericol de explozie la Videle. Traficul ferovier a fost reluat

A fost pericol de explozie la Videle. Traficul ferovier a fost reluat

A fost pericol de explozie la Videle. Traficul ferovier a fost reluat
26 Sep 2018   •   12:00

Update: Traficul feroviar pe raza staţiei Videle a fost reluat în condiţii de siguranţă miercuri, începând cu ora 11:05, vagonul din care s-au înregistrat scurgeri de conţinut fiind scos din compunerea trenului şi retras pe o linie secundară, informează CFR SA.

"Personalul feroviar a anunţat operativ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a decis închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Videle până la intervenţia echipei de mentenanţă a operatorului privat de marfă. Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigura un transport de propilenă în relaţia Palas - Râureni. Menţionăm faptul că cele 4 trenuri de călători care au staţionat temporar, în gările de pe traseu, şi-au reluat traficul în condiţii de siguranţă", precizează sursa citată. 

 

Știrea inițială

Traficul feroviar pe raza staţiei Videle este oprit miercuri dimineaţa începând cu ora 9:20, după ce personalul care asigură revizia tehnică a vagoanelor a observat scurgeri de conţinut dintr-un vagon al unui tren privat de marfă care asigura un transport de propilenă, informează CFR SA.

"Personalul feroviar a anunţat operativ Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, care a decis închiderea traficului feroviar pe raza staţiei Videle până la intervenţia echipei de mentenanţă a operatorului privat de marfă. Trenul de marfă, compus din 20 de vagoane, aparţine operatorului privat Transferoviar Grup şi asigură un transport de propilenă în relaţia Palas - Râureni", precizează sursa citată.

Până la redeschiderea traficului în condiţii de siguranţă, trenurile care circulă în relaţia Bucureşti Nord - Roşiori - Craiova - Timişoara, şi tranzitează staţia Videle, vor fi oprite în gările de pe traseu. În acest moment, 4 trenuri de călători staţionează în gările Grădinari, Vadu Lat şi Olteni. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tren gara explozie
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close