Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit şi cel de-a doilea om al străzii incendiat la Galaţi. Incendiatorul riscă închisoarea pe viaţă

A murit şi cel de-a doilea om al străzii incendiat la Galaţi. Incendiatorul riscă închisoarea pe viaţă

A murit şi cel de-a doilea om al străzii incendiat la Galaţi. Incendiatorul riscă închisoarea pe viaţă
25 Noi 2016   •   00:06

Al doilea om al străzii, în vârstă de 56 de ani, care părea să fie în afara oricărui pericol după ce suferise arsuri pe aproximativ 35-40% din suprafaţa corpului, a decedat la spital din cauza complicaţiilor, anunță Adevărul.

Bărbatul de 56 de ani din Galaţi părea că depăşise faza critică, dar din cauza imunităţii scăzute organismul i-a cedat şi a murit astăzi la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

Reamintim că doi bărbaţi fără adăpost din Galaţi, de 49 şi 59 de ani, au ajuns în noaptea de 21 spre 22 octombrie la secţia de arşi a Spitalului de Urgenţă din Galaţi, după ce o persoană necunoscută le-a dat foc. Oamenii străzii îşi construiseră din cartoane o locuinţă improvizată în cartierul I.C. FRimu din Galaţi, în zona cunoscută ca ”Două Babe”, lângă sediul unei foste bănci.

Ştefan Alexandru a declarat că a  dat foc adăpostului improvizat în care dormeau cei doi oameni ai străzii, din răzbunare, după ce  anterior fusese acuzat de unul dintre ei că i-ar fi furat hainele. Incendiatorul este, se pare, fiul unui medic (acum decedat), fost director al Spitalului CFR Galaţi. Ştefan Alexandru riscă acum să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

 

×
Subiecte în articol: Galați arsi
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close