Antena 3 CNN Actualitate Locale A ucis o tânără și totuși a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Cum a fost posibil așa ceva

A ucis o tânără și totuși a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Cum a fost posibil așa ceva

A ucis o tânără și totuși a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Cum a fost posibil așa ceva
07 Apr 2018   •   10:50

Andrei Caramelea, şoferul care acum un an a ucis o tânără şi a rănit cinci angajaţi în curtea fabricii Leoni din comuna argeşeană Bascov, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Sentinţa Curţii de Apel Piteşti este definitivă. Camerele de supraveghere, aproape 20 de martori şi raportul de expertiză au arătat clar că şoferul avea viteză excesivă (80 km/h) într-o zonă în care limita era de 5 km/h şi că făcea drifturi.

Andrei Caramelea a fost condamnat în noiembrie 2017 la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost deja atacată cu apel de către părinţii fetei ucise în accidentul teribil. Însă magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins în această săptămână ca nefondat apelul declarat de părţile civile Ilic Slavoljub şi Ilic Milena, împotriva sentinţei penale din 2 noiembrie 2017 pronunţată de Judecătoria Piteşti, scrie adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close