Antena 3 CNN Actualitate Locale Maşină lovită violent de tren, în judeţul Dâmboviţa! Doi oameni, soţ şi soţie, au scăpat cu viață, în mod miraculos

Maşină lovită violent de tren, în judeţul Dâmboviţa! Doi oameni, soţ şi soţie, au scăpat cu viață, în mod miraculos

Un accident grav a avut loc astăzi, în localitatea dâmbovițeană Aninoasa. Doi oameni, soț și soție, au fost loviţi în plin de un tren. Din fericire, femeia a scăpat fără nici o zgârietură, iar şoferul doar cu câteva lovituri superficiale. Cel mai probabil, bărbatul care se afla la volanul masinii, nu a fost atent.

Maşină lovită violent de tren, în judeţul Dâmboviţa! Doi oameni, soţ şi soţie, au scăpat cu viață, în mod miraculos
Sursa foto: ISU Dâmboviţa
de Robert Slãmnoiu    |    21 Iun 2022   •   12:29

Autoturismul a fost lovit de trenul marfar la o trecere la nivel cu cale ferată, când, bărbatul, care se afla la volanul mașinii, cel mai probabil, nu s-a asigurat şi a fost izbit violent.

Impactul a fost unul dur, dar, din fericire, toti cei aflaţi în maşină sunt în afara pericolului.

Şoferul a ajuns la spitalul din Târgovişte pentru investigații şi, deşi imactul a fost violent, bărbatul se află în afara pericolului.

Poliția a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpa, în cauză și urmează să stabilească cu exactitate condițiile în care s-a petrecut evenimentul.

Potrivit infotrafic.ro, la faţa locului a intervenit Detașamentul Târgoviște cu o autospecială de intervenție, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, iar SAJ cu 2 echipaje.

Concomitent au fost asigurate și măsurile de prevenire a incendiilor la locul evenimentului.

 

×
Subiecte în articol: accident Dambovita Aninoasa tren
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close