Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 29 de ani din Slatina a "sărit" cu maşina în copac (Foto)

Un tânăr de 29 de ani din Slatina a "sărit" cu maşina în copac (Foto)

Un accident spectaculos a avut loc la Slatina, duminică noapte, în urma căruia un tânăr de 29 de ani a ajuns cu maşina în copac.

Un tânăr de 29 de ani din Slatina a "sărit" cu maşina în copac (Foto)
Sursa foto: slatinata.ro
de M.Z.    |    07 Apr 2020   •   10:43

Şoferul nu ar fi adaptat viteza într-o curbă şi a ajuns cu autoturismul pe care îl conducea într-un pom de pe marginea carosabilului pe DJ 546, la Șerbănești, potrivit slatinata.ro.

În urma accidentului, pasagerul din maşină a fost rănit, iar şoferul a mers cu el la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru investigații medicale.

"Din primele cercetări efectuate de polițiștii Biroului Rutier Slatina, a reieșit faptul că un bărbat de 29 de ani, din comuna Crâmpoia, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, din direcția Crâmpoia către Șerbănești, într-o curbă la dreapta, nu ar fi adaptat viteza de deplasare și a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu gardul unei case și oprindu-se într-un copac. 

După producerea evenimentului, conducătorul auto s-a prezentat împreună cu pasagerul la o unitate medicală, deoarece pasagerul a necesitat îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest şi nu se consumase alcool.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă.
 

×
Subiecte în articol: accident masina in copac
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close