Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de şapte ani în stare gravă, după ce mama sa a vrut să-l ducă la mare de ziua lui, dar a făcut accident pe Autostradă

Un copil de şapte ani în stare gravă, după ce mama sa a vrut să-l ducă la mare de ziua lui, dar a făcut accident pe Autostradă

O femeie şi un copil sunt grav răniţi, în urma unui accident rutier care a avut loc vineri, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa.

Un copil de şapte ani în stare gravă, după ce mama sa a vrut să-l ducă la mare de ziua lui, dar a făcut accident pe Autostradă
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Borboros    |    17 Sep 2021   •   14:59

Din primele informaţii, femeia ar fi adormit la volan, iar copilul de şapte ani care se afla în autoturism este grav rănit.

Un elicopter SMURD a venit la locul accidentului pentru a-i acorda copilului primul ajutor. Minorul este transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Mama copilului spune că astăzi, de ziua lui, s-a hotărât să-l ducă pe cel mic la mare, drept cadou de aniversare.

Femeia le-a spus polițiștilor că nu ştie ce s-a întâmplat şi cum s-a produs accidentul, dar susţine că s-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta şi apoi a pierdut controlul volanului. 

Incidentul a avut loc pe sensul de mers spre Constanţa, la kilometrul 46. În prezent, în zona respectivă se circulă pe o singură bandă.
 

×
Subiecte în articol: accident Constanța
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close