Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Sibiu. Patru persoane rănite. Șoferul băuse

Accident cumplit în Sibiu. Patru persoane rănite. Șoferul băuse

Accident cumplit în Sibiu. Patru persoane rănite. Șoferul băuse
16 Iun 2018   •   10:24

Accident teribil, sâmbătă dimineața, pe Șoseaua Alba Iulia din Sibiu. 4 persoane au fost rănite din cauza unui șofer băut. Un tânăr de 22 de ani din Copșa Mică a pierdut controlul volanului, a lovit un alt autoturism și s-a oprit într-un zid de pe Șoseaua Alba Iulia. După primele cercetări ale polițiștilor, accidentul a fost cauzat de tânărul din Copșa Mică, care circula spre Aeroport și care a pătruns pe contrasens și a lovit o altă mașină condusă regulamentar.

"Copilul în vârstă de aproximativ 16 ani și un adult au fost găsiți inconstienți. Au fost descarcerate victimele, se acordă tuturor îngrijiri medicale de urgență și vor fi transportate la spital”, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al ISU Sibiu", scrie Tribuna.

”Accidentul a fost soldat cu patru victime, doi șoferi și doi pasageri. Șoferul considerat vinovat, în varsta de 22 de ani din localitatea Copșa Mică, a fost depistat cu 0,38 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat. El conducea un autoturism înmatriculat in străinatate, cu volan pe dreapta”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close