Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cumplit în Suceava. O femeie a murit

Accident cumplit în Suceava. O femeie a murit

Accident cumplit în Suceava. O femeie a murit
21 Ian 2018   •   23:24

O persoană a decedat, iar alta a fost rănită într-un accident rutier produs duminică dimineaţă pe DJ177A, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, în localitatea Doroteia, arondată oraşului Frasin, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din comuna Stulpicani, în timp ce conducea un autoturism VW, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de trafic, a derapat, a părăsit partea carosabilă după ce a acroşat un stâlp de iluminat şi s-a răsturnat pe cupolă, în afara părţii carosabile.

La faţa locului s-a prezentat o ambulanţă şi un modul SMURD.

Soţia şoferului, în vârstă de 30 de ani, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, a suferit răni grave, iar în ciuda manevrelor de resuscitare s-a constatat decesul.

Şoferul a avut şi el nevoie de îngrijiri medicale, iar etilotestul a arătat 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat şi s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea exactă a alcoolemiei.

Poliţiştii fac cercetări în acest caz şi s-a deschis dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close