Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident feroviar! Un tren de călători a deraiat între Reşiţa şi Timişoara, din cauza unei furtuni puternice

Accident feroviar! Un tren de călători a deraiat între Reşiţa şi Timişoara, din cauza unei furtuni puternice

Accident feroviar! Un tren de călători a deraiat între Reşiţa şi Timişoara, din cauza unei furtuni puternice
19 Iun 2018   •   21:09

Un tren în care se aflau 20 de călători şi care circula pe traseul Timişoara Nord - Reşiţa Nord a deraiat marţi după-amiază, după ce locomotiva a lovit un copac dărâmat de furtună peste calea ferată.

"Circulaţia feroviară a fost oprită în jurul orei 16,30 din cauza unui copac ce a căzut pe calea ferată, ceea ce a făcut ca primul boghiu să deraieze, fără a face, însă, victime. În tren, la acea oră, se aflau 20 de călători. La faţa locului acţionează Regiotrans", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Adrian Jurjică. 

O furtună s-a abătut, marţi după-amiaza, peste municipiul Reşiţa, ceea ce a făcut ca aproape toate zonele să fie inundate. Au fost afectate mai multe curţi, beciuri şi anexe. De asemenea, pe strada Canalului a avut loc o alunecare de teren care a afectat două gospodării. 

Judeţul Caraş-Severin s-a aflat sub atenţionare de Cod galben până la ora 17,00. Fenomenele vizate au fost averse de ploaie, grindină de mici dimensiuni, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: tren Reşiţa Timisoara
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close