Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe A1 la vama Nadlac. Un autoturism a intrat într-un TIR staţionat pe banda de urgenţă

Accident grav pe A1 la vama Nadlac. Un autoturism a intrat într-un TIR staţionat pe banda de urgenţă

Un accident grav a avut loc sâmbătă seara, pe autostrada A1 la vama Nădlac. Un autoturism, condus de un cetăţean german a intrat în coliziune cu un TIR.

Accident grav pe A1 la vama Nadlac. Un autoturism a intrat într-un TIR staţionat pe banda de urgenţă
de Claudia Popovici    |    12 Iun 2021   •   21:19

Sâmbătă, în jurul orei 18.30, poliţiştii Biroului Autostrăzi au fost sesizați prin apel 112, despre producerea unui accident rutier pe Autostrada A1.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că un cetățean german de 64 de ani, care conducea un autoturism pe autostrada A1, din direcția Nădlac spre Arad, ar fi pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un autocamion cu semiremorca care staționa pe banda de urgență ricosând și într-un alt autoturism care circula pe prima bandă.

În urma impactului, șoferul a suferit răni grave, fiind transportat la spital cu elicopterul SMURD. Toți cei implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor care au condus la producerea evenimentului.

×
Subiecte în articol: Vama Nadlac TIR
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close