Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Arad! Carambol între 2 mașini și un microbuz | 10 persoane au fost rănite

Accident grav în Arad! Carambol între 2 mașini și un microbuz | 10 persoane au fost rănite

Un accident grav a avut loc la Arad. Două mașini și un microbuz s-au ciocnit la ieșire din municipiul Arad.

Accident grav în Arad! Carambol între 2 mașini și un microbuz | 10 persoane au fost rănite
de Andreea Ştefan    |    01 Aug 2022   •   08:55

Zece persoane au fost transportate, spre unitatea de primiri urgențe cu ambulanțele și cu o unitate de terapie intensivă mobilă.

Din fericire, niciuna dintre victime nu este în stare gravă.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Astăzi, 01 august a.c., în jurul orei 7.55, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe Calea Aurel Vlaicu, din municipiul Arad.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 41 de ani, din municipiul Arad a condus un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, iar la intersecția cu strada Meșterul Manole ar fi intrat în coliziune cu un microbuz, condus de un bărbat de 54 de ani, din localitatea Fântânele, care se afla oprit la culoarea roșie a semaforului, microbuzul fiind proiectat într-un alt autoturismul din față, condus de o arădeancă de 30 de ani.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a 14 persoane.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luării tuturor masurilor legale care se impun.

×
Subiecte în articol: Arad accident
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close