Antena 3 CNN Actualitate Locale Microbuz de călători, răsturnat după ce a fost lovit de un autoturism condus de un șofer aproape în comă alcoolică

Microbuz de călători, răsturnat după ce a fost lovit de un autoturism condus de un șofer aproape în comă alcoolică

Un accident grav a fost produs, marți dimineață, în municipiul Botoșani, de un șofer aproape de comă alcoolică.

Microbuz de călători, răsturnat după ce a fost lovit de un autoturism condus de un șofer aproape în comă alcoolică
Sursa foto: Captură foto Antena 3 CNN
de Cătălin Onofrei    |    20 Dec 2022   •   09:35

Două persoane au ajuns rănite la spital după un impact violent între un microbuz și un autoturism. Accidentul a avut loc la intersecția străzilor Uzinei cu Aprodul Purice, din Botoșani, la primele ore ale dimineții de marți.

Un bărbat de 36 de ani, aflat la volanul unui Passat, a intrat cu viteză în strada cu prioritate, fără a mai ceda trecerea unui microbuz de călători. A lovit microbuzul în plin, în partea dreaptă, în urma impactului acesta fiind răsturnat pe o parte. În urma accidentului, șoferul din microbuz și un pasager au fost răniți și duși la spital cu ambulanțele.

La fața locului a fost o adevărată desfășurare de forțe de intervenție, mai multe echipaje de pompieri, ambulanță, poliție și jandarmi blocând accesul în zonă. Din fericire, microbuzul nu era plin cu călători.

Polițiștii ajunși la fața locului l-au testat pe șoferul vinovat de producerea accidentului, care abia se mai putea ține pe picioare. Oamenii legii l-au testat pe acesta, rezultatul în etilotest fiind de 1,41 în aerul expirat. Șoferul aproape de comă alcoolică a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close