Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în judeţul Iaşi. Patru oameni au fost răniţi

Accident grav în judeţul Iaşi. Patru oameni au fost răniţi

Un grav accident de circulaţie a avut loc în judeţul Iaşi. Accidentul rutier a avut loc în comuna Mirosloveşti, pe DN 2- E 85. Două autoturisme au fost implicate, iar patru oameni au fost răniţi, dintre care o persoană ar fi încarcerată.

Accident grav în judeţul Iaşi. Patru oameni au fost răniţi
Sursa foto: stireadeiasi.ro
de Paul Ciurari    |    26 Dec 2021   •   17:09

Două autoturisme au fost implicate în accidentul de pe drumul european E85, în localitatea Soci din comuna Mirosloveşti.

La fața locului intervine o autospecială de intervenție, dar şi o ambulanţă tip B de la SAJ.

Accidentul a avut loc cel mai probabil, din cauza zăpezii, dar şi a neadaptării vitezei.

"La sosirea echipajelor de intervenţie, acestea au constatat că toate victimele ieşiseră singure din maşină, deşi iniţial se anunţase că este posibil ca o persoană să fie încarcerată. Au intervenit forţele de salvare de la Paşcani, accidentul s-a petrecut pe E 85, în localitatea Mirosloveşti.

Una dintre cauze se pare că este carosabilul acoperit de zăpadă. La faţa locului urmează să ajungă şi cei de la Poliţia Rutieră care vor desfăşura activităţi specifice, pentru a stabili exac cum s-a produs accidentul.

În zonă se circulă destul destul de greu, din cauza zăpezii care a căzut în ultima perioadă şi care a acoperit carosabilul", a transmis Paul Ciurari, reporter Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: accident Iași
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close