Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN2, după ce un microbuz și o utilitară s-au ciocnit. Peste 10 persoane au ajuns la spital

Accident grav pe DN2, după ce un microbuz și o utilitară s-au ciocnit. Peste 10 persoane au ajuns la spital

Accident grav pe DN2, după ce un microbuz și o utilitară s-au ciocnit. Peste 10 persoane au ajuns la spital
23 Sep 2019   •   07:46

Un număr de 14 persoane au fost transportate la mai multe spitale de urgenţă, în urma unui accident între un microbuz şi o autoutilitară care a avut loc, luni dimineaţa, în satul Şindriliţa din comuna Găneasa, potrivit ISU B-IF.

Conform sursei citate, la faţa locului au intervenit trei ambulanţe SMURD, o autospecială de terapie intensivă SMURD, o autospecială de stingere, una pentru descarcerare şi autospeciala pentru transport personal şi victime multiple.

"Echipajele medicale de la faţa locului au acordat îngrijiri medicale persoanelor care necesitau acest lucru, 14 persoane fiind transportate la spitalele de urgenţă. O singură persoană a fost încarcerată, extrasă în viaţă şi predată echipajelor medicale", au informat reprezentanţii ISU B-IF.

Potrivit Infotrafic, accidentul de pe DN2 Bucureşti - Urziceni s-a produs pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare, traficul în zonă fiind îngreunat.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close