Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav pe DN6: Doi morţi şi cinci răniţi. Traficul rutier a revenit la normal

Accident grav pe DN6: Doi morţi şi cinci răniţi. Traficul rutier a revenit la normal

Accident grav pe DN6: Doi morţi şi cinci răniţi. Traficul rutier a revenit la normal
Sursa foto: Foto: Antena 3.ro
05 Mar 2017   •   17:56

Update: Traficul rutier a revenit duminică la normal pe DN 6, în zona localităţii Şimian, după ce a fost blocată pe ambele sensuri în urma producerii unui grav accident, soldat cu doi morţi şi cinci răniţi.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, Lidia Viziru, a declarat pentru AGERPRES că evenimentul s-a produs din cauza unui conducător auto care nu a respectat regulile de circulaţie şi, într-o curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un autovehicul tip Transporter înmatriculat în Bulgaria, în care se aflau, alături de şofer, doi pasageri.

"Doi dintre ocupanţii autoturismului au murit pe loc, iar trei au fost transportaţi la spital, dintre aceştia unul era inconştient, altul conştient, iar al treilea prezenta leziuni uşoare. De asemenea, şoferul autovehiculului tip Transporter şi una dintre persoanele ce-l însoţeau au fost transportate la spital", a precizat Viziru.

Ea a mai arătat că autovehiculele implicate în accident au fost îndepărtate într-o zonă de refugiu a DN 6, iar poliţiştii vor întocmi dosar penal în acest caz.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Tîrcă, a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului au acţionat nouă subofiţeri cu o autospecială cu apă şi spumă (ASAS), o autospecială de descarcerare şi trei auto-ambulanţe care au transportat victimele la SJU din Drobeta Turnu Severin.

Update: Două persoane au murit, iar alte 5 au fost rănite, în urma unui accident care a avut loc duminică pe DN6, în zona localităţii mehedinţene Şimian.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri în această zonă.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Mehedinţi, Lidia Viziru, a declarat pentru AGERPRES că un conducător auto, din cauza neadaptării vitezei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autovehicul care se deplasa regulamentar.

"În urma impactului au rezultat doi morţi şi cinci răniţi, aceştia din urmă au fost transportaţi la SJU din Drobeta Turnu Severin. La faţa locului se află mai multe echipaje SMURD şi poliţişti", a precizat Viziru.

Potrivit acesteia, traficul rutier va reveni la normal după finalizarea cercetărilor poliţiştilor, stabilirea împrejurărilor în care a avut loc tragicul accident şi îndepărtarea de pe carosabil a autoturismelor avariate.

Ştire iniţială:  Accident grav pe DE70, la ieşirea din localitea Şimian. Două persoane au murit şi alte şapte au fost rănite, după ce două maşini şi un microbuz au intrat în coliziune.

Traficul pe DE 70 este blocat între Drobeta şi Craiova. Pompierii au intervinit la faţa locului pentru descarcerare.

“Am fost solicitaţi să intervenim la un accident rutier între două autorurisme şi un microbuz, pe DN6, în zona localităţii Şimian. A fost nevoie de descarcere a cinci dintre victime, dintre care pentru două nu s-a mai putut face nimic, fiind declarate decedate de către echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului. Una dintre victime este inconştientă, alte două fiind conştiente. În total au fost opt personae implicate în accident“, a declarat la Antena 3,  Raluca Târcă, purtător de cuvânt ISU Mehedinţi.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: trafic blocat accident microbuz
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close