Antena 3 CNN Actualitate Locale Mașină de poliție, implicată într-un accident în Iaşi. Autospeciala a ajuns în șanț | Sunt mai multe victime

Mașină de poliție, implicată într-un accident în Iaşi. Autospeciala a ajuns în șanț | Sunt mai multe victime

Accident rutier la Iaşi, în localitatea Războieni, comuna Ion Neculce. O mașină de Poliție s-a izbit de un alt autoturism.

Mașină de poliție, implicată într-un accident în Iaşi. Autospeciala a ajuns în șanț | Sunt mai multe victime
Sursa foto: bzi.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Sep 2022   •   17:42

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea celor doi poliţişti aflați în autospecială, aceștia fiind transportați la spital.

Polițiștii sunt din cadrul Secției nr. 7 Poliție Rurală Tg. Frumos și se deplasau la un eveniment sesizat prin apel 112, a transmis IPJ Iași.

Poliţiştii se aflau în misiune și erau în depăşirea maşinii implicate în accident. Șoferița autoturismului Seat a vrut să facă stânga, nu s-a asigurat şi a intrat în coliziune cu maşina Poliţiei, scrie bzi.ro.

O mașină de Poliție s-a izbit de un alt autoturism. Sunt mai multe victime

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii situații de fapt.

Medicii UPU Iași au transmis detalii despre starea de sănătate a victimelor. "A fost un accident rutier cu două autovehicule implicate, o mașină de la MAI în care erau 2 persoane: şoferul în vârstă de 27 ani. A suferit un traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoştinţei. A fost dus de SAJ la Spitalul de Neurochirurgie; pasager dreaptă faţă, în vârstă de 29 ani, fără centură de siguranță. A suferit un traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, traumatism coloana lombară, escoriaţii mana bilateral. A fost dus de echipajul de prim ajutor Tg. Frumos la Neurochirurgie; Şi încă o maşină mică cu: şofer, o femeie de 46 ani. A suferit un atac de panică şi a refuzat transportul la Spital”, a transmis dr. Ovidiu Popa, medic UPU Iaşi.

×
Subiecte în articol: accident Iași Razboieni masina politie
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close