Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident între un microbuz și un autoturism, soldat cu 11 răniţi, în județul Mureș. Circulaţie restricţionată

Accident între un microbuz și un autoturism, soldat cu 11 răniţi, în județul Mureș. Circulaţie restricţionată

Un grav accident rutier a avut loc joi după amiază în judeţul Mureş. Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism, 11 oameni fiind răniţi, dintre care 9 în stare gravă.

Accident între un microbuz și un autoturism, soldat cu 11 răniţi, în județul Mureș. Circulaţie restricţionată
Sursa foto: punctul.ro
de Alexandra Dima    |    04 Aug 2022   •   20:45

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Horea" al judeţului Mureş a anunţat joi, producerea unui accident rutier la intersecţia dintre DN 13 cu DN 13A, în localitatea Bălăuşeri, între un autoturism şi un microbuz în care se aflau 11 persoane.

"Nu sunt victime încarcerate. Intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Târgu Mureş, împreună cu SVSU Bălăuşeri", a arătat ISU Mureş.

Conform reprezentanţilor ISU, în total, 11 persoane au fost rănite. Nouă adulți sunt în stare gravă, un copil de 12 ani este și el în stare gravă, iar un adult este rănit mai ușor. 

Victimele rănite grav sunt transportate la UPU Târgu Mureș.

La faţa locului au fost trimise pentru intervenţie trei ambulanţe SMURD şi una a Serviciului Judeţean de Ambulanţă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă (APIC), o autospecială de transport victime multiple cu personal din cadrul UPU Târgu Mureş, un echipaj de descarcerare şi două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

"Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, pentru aproximativ 45 de minute", a precizat Centrul INFOTRFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: mures
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close