Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie a murit, iar alte şase persoane au fost grav rănite după un teribil accident pe DN 1, în Bihor

O femeie a murit, iar alte şase persoane au fost grav rănite după un teribil accident pe DN 1, în Bihor

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă, pe DN1, în apropierea localității Aușeu din județul Bihor.

O femeie a murit, iar alte şase persoane au fost grav rănite după un teribil accident pe DN 1, în Bihor
Sursa foto: ISU Bihor
de Georgiana Adam    |    31 Mai 2022   •   10:29

Update: ISU Bihor a precizat că o femeie aflată în stop cardio-respirator nu a putut fi salvată.

Celelalte şase persoane au fost transportate la spital. ”Pompierii militari şi echipajele medicale intervin în momentul de faţă pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între localităţile Groşi şi Auşeu, pe DN 1E 60, eveniment în care au fost implicate şapte persoane, din care patru adulţi şi trei copii”, anunţă ISU Bihor.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, şoferul autoturismului a pierdut controlul asupra direcţiei, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit cu violenţă de un copac.

Potrivit ISU Bihor, pompierii militari și echipajele medicale intervin în momentul de față pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între localitățile Groși și Aușeu, pe DN1 E60, eveniment în care au fost implicate șapte persoane, din care patru adulți și trei copii.

La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 4 echipaje ale SAJ.

Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate.

Echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor 7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare.

Traficul rutier a fost îngreunat pe durata intervenției și cercetărilor.

×
Subiecte în articol: accident Bihor DN1
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close