Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident rutier grav în Iaşi. Şapte oameni au ajuns la spital

Accident rutier grav în Iaşi. Şapte oameni au ajuns la spital

Şapte persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Dumbrava, comuna Ciurea, între două maşini, anunţă Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

Accident rutier grav în Iaşi. Şapte oameni au ajuns la spital
Sursa foto: ISU Iasi
de Silvia Preda    |    30 Mai 2023   •   20:36

Potrivit sursei citate, printr-un apel primit la serviciul de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că într-un accident rutier produs pe DJ 248, în zona localităţii Dumbrava, au fost rănite şapte persoane.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de intervenţie ale ISU, printre care şi o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor, o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe tip B de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Citeşte şi: Trafic blocat pe DN 7, în zona localității Călimănești, după un accident între un autotren și o autoutilitară

"În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, dintre care unul a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-o curte. Sunt şapte persoane implicate, conştiente, neîncarcerate. Au fost preluate de către echipajele medicale.

Toate victimele vor fi transportate la spital. Cauza producerii accidentului va fi stabilită de către organele în drept", a declarat Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, informează Agerpres.

×
Subiecte în articol: accident Iași dumbrava
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close