Antena 3 CNN Actualitate Locale Un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat pe Autostrada A1. S-a activat planul roşu de intervenţie | Traficul a fost blocat

Un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat pe Autostrada A1. S-a activat planul roşu de intervenţie | Traficul a fost blocat

Un microbuz în care se aflau 11 persoane s-a răsturnat, vineri, pe A1, în Nădlac, județul Arad. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat pe Autostrada A1. S-a activat planul roşu de intervenţie | Traficul a fost blocat
de Claudia Popovici    |    16 Dec 2022   •   16:18

Update 17:00: Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat

Persoana care a murit este un bărbat. Din primele cercetări se pare că una din roțile microbuzului a explodat şi astfel s-a produs acest accident. În microbuzul înmatriculat în Bulgaria se aflau şi pasageri din Republica Moldova. În acest moment se fac cercetări la faţa locului. 

Update 16:25: În urma impactului o persoană a decedat, iar o alta a fost grav rănită

După prima evaluare medicală, sunt 9 victime, dintre care 1 persoană a murit și 1 persoană prezintă diverse traumatisme.

Persoana rănită a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la spital. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ceilalți 7 pasageri sunt în stare bună, fără probleme deosebite.

Nu sunt persoane încarcerate. Microbuzul este înmatriculat în Bulgaria.

Trafic în zonă a fost blocat, circulație deviată pe DN 7G - DN 7.

Un microbuz cu 9 persoane s-a răsturnat pe Autostrada A1. S-a activat planul roşu de intervenţie

Incidentul a avut loc în această după amiază pe autostrada A1 între km 570 - km 571 pe drumul de la vama Madlac spre localitatea Pecica.

Un participant la trafic a sunat la 112. A fost activat planul roşu de intervenţie

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județelor Arad a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului au fost trimise 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD, 5 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Arad și a fost solicitat sprijinul elicopterului SMURD”, a informat IGSU.

×
Subiecte în articol: accident microbuz Arad
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close