Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi şoferi din Orăştie, cu aproape aceeaşi alcoolemie, au ajuns la acelaşi spital după un grav accident

Doi şoferi din Orăştie, cu aproape aceeaşi alcoolemie, au ajuns la acelaşi spital după un grav accident

Doi şoferi din Orăştie, care au decis să se urce la volan chiar dacă băuseră alcool înainte, au ajuns la acelaşi spital după ce au fost implicaţi într-un grav accident rutier.

Doi şoferi din Orăştie, cu aproape aceeaşi alcoolemie, au ajuns la acelaşi spital după un grav accident
Sursa foto: ISU Hunedoara
de Silvia Preda    |    15 Oct 2022   •   14:58

Chiar dacă erau amândoi beţi, doar unul dintre şoferi este vinovat de accident. Cu toate astea, amândoi vor fi cercetaţi penal.

"La data de 14 octombrie 2022, ora 23:15, Poliția Municipiului Orăștie, a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe DJ 705A, în  localitatea Costești, a avut loc un accident rutier.

Poliţiştii ajunși  la fața locului, au constatat că, un bărbat  în vârstă de 62 de ani, din municipiul Orăștie, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 705A, din direcția Orăștie spre Costești, în dreptul unui imobil  din localitatea Costești, într-o curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus de mers, tamponându-se frontal cu un alt autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Orăștie.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto.  Ambii  conducători auto, au fost  testați cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie în valoare de 0, 61 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru  bărbatul  în vârstă de 62 de ani și o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 45 de ani.

Victimele au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și  conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

×
Subiecte în articol: accident Hunedoara
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close