Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident între o bicicletă și o trotinetă. Un bărbat a căzut pe carosabil, chiar în fața unei mașini

Accident între o bicicletă și o trotinetă. Un bărbat a căzut pe carosabil, chiar în fața unei mașini

Un accident între o bicicletă și o trotinetă s-a petrecut pe străzile din Capitală. Bărbatul aflat pe trotineta electrică a frânat brusc și a căzut, izbindu-se cu fața de asfalt.

Accident între o bicicletă și o trotinetă. Un bărbat a căzut pe carosabil, chiar în fața unei mașini
Sursa foto: Facebook / Comandatu Nicolae
de Georgiana Adam    |    15 Apr 2021   •   23:35

Incidentul a fost surprins de camera de bord a unui dintre participanții la trafic. Un bărbat aflat pe o trotinetă electrică s-a ciocnit cu un bărbat aflat pe o bicicletă și a căzut, fix în fața unei mașini care urma să oprească la semafor.

Persoana aflata pe trotineta electrică a frânat brusc, iar ulterior a căzut de pe carosabil. Biciclistul a coborât și i-a sărit imediat în ajutor, în momentul în care a remarcat că bărbatul a rămas preț de câteva secunde întins pe carosabil.

Din imagini se poate remarca cum bărbatul se prăbușește pe aflat chiar în momentul în care circulația la semafor se reia. Din fericire, șoferul a frânat la timp, iar persoana accidentată deja nu a mai pățit nimic.

În timp ce biciclistul purta o cască de protecție în timp ce mergea pe carosabil, bărbatul de pe trotinetă nu. Din fericire, el s-a ridicat singur de jos.

Imaginile surprinse de camera de bord au fost distribuite pe Facebook:

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close