Antena 3 CNN Actualitate Locale Acoperișul Spitalului Județean din Arad, smuls de vânt

Acoperișul Spitalului Județean din Arad, smuls de vânt

Furtuna din noaptea de vineri spre sâmbătă a produs pagube la Spitalul Județean de Urgență Arad, unde o parte din acoperișul Spitalului Matern a fost smulsă de vânt, iar o bucată din izolația clădirii de pe strada Andrenyi Karoly s-a despins.

Acoperișul Spitalului Județean din Arad, smuls de vânt
de Andreea Cigolea    |    26 Iun 2021   •   12:29

Furtuna de azi-noapte a afectat o parte din acoperișul Spitalului Matern, o bucată din izolatia termică a clădirii din strada Andrenyi Karoly și a smuls doi copaci din rădăcină. Din fericire nu au fost puse în pericol viețile pacienților și a personalului medical de serviciu, au anunțat sâmbătă reprezentanții Spitalului Județean.

”A fost o mobilizare extraordinară azi-noapte. S-a muncit până spre dimineață pentru a îndepărta bucățile de acoperiș și copacii prăbușiți”, a declarat Florina Ionescu, managerul interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Potrivit ISU Arad, s-a intervenit în mai multe zone, printre care pe strada Pădurii la un acoperiș căzut de pe clădirea facultății, pe strada Rebreanu la un acoperiș căzut de pe bloc, pe Bulevardul Decebal la un acoperiș căzut de pe casă, la Spitalul Județean unde doi copaci au fost doborâți de vânt.

De asemenea, pompierii au anunțat că au intervenit și la Spitalul Județean din Arad, unde o parte a anvelopării spitalului s-a prăbușit.

În județul Arad au fost emise vineri seara mai multe avertizări de ploi și vijelii.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close