Antena 3 CNN Actualitate Locale Adolescentul de 16 ani din Caracal, care dispăruse fără urmă, a fost găsit. Băiatul plecase din internat după ce se certase cu tatăl lui

Adolescentul de 16 ani din Caracal, care dispăruse fără urmă, a fost găsit. Băiatul plecase din internat după ce se certase cu tatăl lui

Adolescentul de 16 ani din Caracal, care dispăruse fără urmă, a fost găsit. Băiatul plecase din internat după ce se certase cu tatăl lui
Sursa foto: Foto: Facebook
27 Sep 2019   •   15:46

Update: Băiatul de 16 ani care a dispărut din Caracal, a fost găsit înSlatina după 24 de ore de căutări. Adolescentul şi-a petrecut noaptea într-un parc. 

Chiar tatăl lui a fost cel care l-a găsit pe adolescent, potrivit observator.tv.

Băiatul ar fi avut în plan să locuiască la un prieten din municipiul Slatina, părăsind Caracalul cu un taxi. Noaptea de joi spre vineri, 26/27 septembrie 2019, şi-ar fi petrecut-o, însă, în acel parc. 

Băiatul ar fi decis să plece de la liceu după o ceartă cu tatăl său.

Știrea inițială: Un adoelscent de 16 ani, elev la un liceu din Caracal, este dispărut de joi-dimineaţăde când a părăsit internatul. Poliţia a demarat căutările.

Tatăl tânărului, care este din comuna olteană Scărişoara, a anunţat joi după-amiază poliţia, semnalând că tânărul Denis Bernardo Naidin a plecat din internatul Liceului Teoretic „Ionică Asan“ şi că este de negăsit. 

Tot ce se ştie este că şi-a strâns hainele într-un troler şi a plecat fără să spună cuiva ce intenţii are. Semnalmentele tânărului sunt: 1,70 metri înălţime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică. În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac de culoare verde şi pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv.

Sursa: adevarul.ro.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close