Adolescentul din Sălaj petrecea de mama focului, când deodată a luat o furcă și l-a lovit pe un invitat. Motivul e incredibil

10 Sep 2019   •   21:00
Adolescentul din Sălaj petrecea de mama focului, când deodată a luat o furcă și l-a lovit pe un invitat. Motivul e incredibil Foto: pixabay.com

Un adolescent de 17 ani din comuna Buciumi, judeţul Sălaj, îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, după ce a provocat un scandal în urma căruia un bărbat a fost la un pas de a-şi pierde viaţa. 

Totul din cauza unei petreceri la care victima participa şi unde muzica se auzea prea tare în boxe. Potrivit procurorilor, deranjat de volumul prea mare al muzicii, tânărul a pus mâna pe o furcă şi s-a îndreptat spre locul în care petrecerea era în toi. 

Cum petrecăreţii au refuzat să dea muzica mai încet, tânărul l-a lovit de mai multe ori cu furca, în zona capului, pe unul dintre bărbaţii care chefuiau. Victima, care se afla în stare de ebrietate, a suferit multiple traumatisme şi fracturi, care necesită între 48 şi 50 de zile de îngrijiri medicale, mai spun anchetatorii.

Sursa: adevarul.ro.

Parteneri
x close