Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă o ameninţare cu bomba! O şcoală din Bucureşti a fost evacuată de urgenţă

Încă o ameninţare cu bomba! O şcoală din Bucureşti a fost evacuată de urgenţă

Ziua şi ameninţarea cu bomba. Din fericire nici de această dată nu s-a confirmat, dar fiind vorba de o unitate de învăţământ, stresul a fost la cote maxime.

Încă o ameninţare cu bomba! O şcoală din Bucureşti a fost evacuată de urgenţă
Sursa foto: Mediafax Foto / Marian Ilie
de Alexandra Dima    |    27 Mai 2022   •   18:50

O școală din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuată, vineri, după ce o persoană a sunat la 112 și a spus că în unitatea de învățământ este plasat un dispozitiv exploziv.

Apelul a fost făcut în jurul orei 16.15.

O persoană a apelat numărul direct al unei secții de poliție și a comunicat faptul ca la o unitate de învățământ din sectorul 3 s-ar afla un dispozitiv exploziv, anunță Poliția Capitalei.

„Au fost dispuse, de urgență, măsuri de evacuare a elevilor și personalului și restricționarea traficului în perimetrul adiacent fiind declanșate verificări de către specialiștii pirotehnicieni. Au acționat atât polițiști, cât și echipe ale Serviciului Român de Informații”, potrivit sursei citate.

În final, nu s-a confirmat vreo stare de pericol.

În ultimele zile, a crescut numărul ameninţărilor de acest tip, fiind semnalate incidente în mai multe oraşe din ţară. La Hunedoara, Vaslui, Timişoara şi Bucureşti forţele de ordine au fost puse inutil pe drumuri, toate alertele dovedindu-se false.

 

 

×
Subiecte în articol: București bomba
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close