Antena 3 CNN Actualitate Locale Povestea Anei Manole, vânzătoarea de ziare din Iaşi, care a găsit 19.000 de euro şi i-a înapoiat

Povestea Anei Manole, vânzătoarea de ziare din Iaşi, care a găsit 19.000 de euro şi i-a înapoiat

Ana Manole, tânăra vânzătoare de ziare din Iaşi care a găsit 19.000 de euro pe stradă şi i-a înapoiat proprietarei, a impresionat o ţară întreagă cu gestul ei de normalitate.

Povestea Anei Manole, vânzătoarea de ziare din Iaşi, care a găsit 19.000 de euro şi i-a înapoiat
Sursa foto: Antena 3
12 Feb 2020   •   10:38

Însărcinată în cinci luni şi cu alţi doi copii acasă, tânăra care vinde ziare în parcarea unui mare centru comercial din Iaşi a declarat că nu s-a gândit niciun moment să păstreze banii, chiar dacă are un salariu de numai 1.500 de lei.

Săptămâna trecută, tânărare vânzătoare de ziare a găsit un portofel, în parcarea centrului comercial, iar când s-a uitat în interior a avut un şoc: a numărat peste 19.000 de euro.

Fără să stea pe gânduri, tânăra a dus banii acasă şi a aşteptat ca proprietarul să se adreseze centrului comercial. După câteva zile, timp în care nu a aflat nicio informaţie despre proprietar, Ana Manole s-a decis să meargă la Poliţie.

Acolo, Ana a predat portofelul cu bani şi a primit un proces-verbal. Ulterior, banii au ajuns la proprietar, respectiv la o femeie care îi pierduse în parcarea centrului comercial.

Ana Manole, vânzătoarea de ziare din Iaşi care a înapoiat 19.000 de euro

Pentru gestul ei, Ana Manole nu a primit nicio răsplată şi nici nu s-a întâlnit cu femeia care îi pierduse. În schimb, tânăra vânzătoare de ziare din Iaşi a primit aprecierea a zeci de mii de oameni care au aflat despre gestul ei.

În această dimineaţă, mai mulţi oameni impresionaţi de povestea ei au anunţat-o că vor cumpăra peste 3000 de ziare de la ea, în sumă de aproximativ 10.000 de lei, potrivit Radio Zu.

Astfel, tânăra ar primi, la rândul ei, o sumă importantă de bani, care ar ajuta-o în următoarea perioadă, mai ales că urmează să nască peste câteva luni şi va rămâne fără locul de muncă.

×
Subiecte în articol: Ana Manole
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close