Antena 3 CNN Actualitate Locale Anunț important pentru șoferii bucureșteni

Anunț important pentru șoferii bucureșteni

Anunț important pentru șoferii bucureșteni
12 Oct 2018   •   11:52

Primăria Capitalei anunţă că începând din noaptea de sâmbătă spre duminică şi în cursul zilei de duminică se vor desfăşura lucrări de reparaţii în carosabil pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, tronsonul Fântâna Mioriţa - intrare în Pasajul Piaţa Presei Libere. 

"Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Străzilor, continuă lucrările de reparaţii curente în carosabil pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti. Aceste lucrări constau în frezarea carosabilului, urmate de lucrări de aşternere mixtură asfaltică. Astfel, pe DN1 Bucureşti-Ploieşti, pe tronsonul Fântâna Mioriţa (inclusiv sensul giratoriu) - intrare în Pasajul Piaţa Presei Libere, se vor executa lucrări de frezare în noaptea de 13-14 octombrie, urmate de lucrări de asfaltare pe acelaşi tronson, în cursul zilei de 14 octombrie", a informat PMB, prin intermediul unui comunicat. 

Primăria a menţionat faptul că lucrările de reparaţii în carosabil pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti au început în data de 2 octombrie, iar până în prezent au fost executate lucrări de frezare şi aşternere mixtură asfaltică pe tronsonul Fântâna Mioriţa - strada Elena Văcărescu şi pe tronsonul cuprins între Podul Băneasa şi Pasajul Presei Libere. 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close