Antena 3 CNN Actualitate Locale Apelul disperat al mamei Alexandrei, fata dispărută în Borșa: 'Fata mea, te rog, hai acasă!'

Apelul disperat al mamei Alexandrei, fata dispărută în Borșa: 'Fata mea, te rog, hai acasă!'

Mama Alexandrei Timiș, adolescenta din Borșa, județul Maramureș, care a dispărut de acasă după ce ar fi fugit cu iubitul ei, a lansat un apel disperat și i-a transmis fiicei sale un mesaj dureros.

Apelul disperat al mamei Alexandrei, fata dispărută în Borșa: 'Fata mea, te rog, hai acasă!'
25 Mai 2020   •   10:06

În noaptea de 16 spre 17 mai, puțin după miezul nopții, Alexandra Dorina Timiș, în vârstă de 14 ani, a dispărut de acasă, iar mama ei a apelat la ajutorul Poliției pentru a o găsi.

În scurt timp, mama Alexandrei a descoperit, la fel ca și polițiștii din Borșa, că Alexandra a fugit de acasă cu Dănuț, iubitul ei în vârstă de 18 ani.

"Nu am fost de acord cu relația lor. I-am zis: mamă, vezi-ți de școală, și apoi te vei vedea și cu băieți. Nu m-a ascultat. În luna martie au fugit amândoi, i-au găsit pe amândoi în Simeria. Am înțeles că mergeau în Arad, la ceva rudenii de-a băiatului.

Dar el are rudenii și în Timișoara. I-au găsit în gară la Simeria. Un polițist i-a oprit, iar ei, profitând de coincidența de nume, au spus că sunt frați. Însă, în momentul în care i-au căutat în baza de date, polițiștii au văzut că sunt dați dispăruți. Au fost toate bune, i-am luat telefon, a fost și la psiholog, părea că totul decurgea normal.

Apoi, i-am luat alt telefon. Sâmbăta trecută, pe la vreo ora 11.00-12.00 noaptea ne-am culcat. Pe la ora 3.00 m-am trezit și am văzut că nu mai era, plecase. Am mers acasă la băiat și tatăl lui mi-a zis să îi las în pace dacă se iubesc. Nu a vrut să îmi zică unde sunt. Părinții lui i-au ajutat și în martie", a declarat mama Alexandrei pentru jurnaliștii de la directmm.ro.

De mai bine de o săptămână, Alexandra este dispărută, în timp ce mama ei, bolnavă, a rămas acasă cu cele două surori ale fetei.

"În duminica aia, a răspuns la un mesaj pe telefon că ea nu se mai întoarce acasă. Apoi, miercuri, i-a sunat telefonul, de atunci, nimic… O rog din suflet să revină acasă! Alexanda, mamă, hai, te rog, acasă! Promit că nu îi fac nimic, promit că facem orice să rezolvăm situația.

Îi las să se întâlnească, numai să nu mai fie asemenea situații. Cu câteva zile înainte de a pleca, am făcut poză când eram la cumpărături. Am crezut că totul va fi bine. Acum a plecat!", a fost mesajul transmis, cu ochii în lacrimi, de mama fetei dispărute în Borșa.

×
Subiecte în articol: Borșa
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close