Antena 3 CNN Actualitate Locale Ninja de Prahova: Atac cu sabia în centrul Ploieştiului!

Ninja de Prahova: Atac cu sabia în centrul Ploieştiului!

Incidentul s-a petrecut săptămâna trecută, pe 9 noiembrie, în amiaza mare, în centrul Ploieștiului, la trecerea de pietoni din zona Mercur-Unirea.

Ninja de Prahova: Atac cu sabia în centrul Ploieştiului!
Sursa foto: Observatorulph.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2021   •   12:44

Un individ corpolent s-a îndreptat ameninţător către câţiva rivali pe care îi înjura şi îi ameninţa cu moartea.

Pentru a fi convingător, personajul a scos din teacă o armă albă pe care o îndrepta spre cei cu care avea conflictul.

Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi ce sunt amplasate la mai multe bănci din zonă. Astfel, a fost foarte uşor ca persoanele implicate să fie identificate şi cercetate.

Imaginile au ajuns și în atenția IPJ Prahova, care a comunicat următoarele:

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare, în urma vizionării unui clip video apărut pe o rețea de socializare ce ilustrează un conflict verbal între doi bărbați, unul dintre ei având asupra sa un obiect tăietor-înțepător. În urma verificărilor efectuate de polițiști, cei doi bărbați au fost identificați și conduși la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor. În fapt, în dimineața zilei de 9 noiembrie a.c., în jurul orei 08:30, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu, între cei doi ar fi izbucnit un conflict verbal pe motivul unor neînțelegeri avute anterior. Unul dintre bărbați l-ar fi amenințat pe celălalt cu acte de violență în timp ce avea în mână un obiect tăietor-înțepător. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unității de Parchet, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare.” 

În urma verificărilor efectuate de polițiști, cei doi bărbați au fost identificați și conduși la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

Video poate fi urmărit AICI.

×
Subiecte în articol: Ploiești ninja atac sabie
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close