Antena 3 Actualitate Locale Au amendat un bărbat pentru că şi-a scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat. Descoperirea șocantă făcută de polițiștii din Brăila, după ce au trimis procesul verbal

Au amendat un bărbat pentru că şi-a scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat. Descoperirea șocantă făcută de polițiștii din Brăila, după ce au trimis procesul verbal

28 Feb 2018   •   11:15
Au amendat un bărbat pentru că şi-a scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat. Descoperirea șocantă făcută de polițiștii din Brăila, după ce au trimis procesul verbal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Un bărbat decedat de 7 ani a fost amendat, luna aceasta, de Poliţia Locală Brăila, pentru că şi-ar fi scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat în acest scop.

Cazul a devenit public după ce fiul bărbatului decedat a postat pe o reţea de socializare procesul verbal pe care l-a primit prin poştă, pe numele tatălui său.

Proprietarul maşinii, mort pe 6 august 2011, a fost sancţionat contravenţional cu 500 lei, amenda minimă stabilită prin hotărâre de Consiliu Local în astfel de cazuri, pe motiv că a expus spre vânzare autoturismul, "în alte locuri decât cele prevăzute în acest sens", conform postării.

Poliţistul local care a întocmit procesul verbal a trecut la rubrica "Alte menţiuni" faptul că "Proprietarul nu este de faţă la întocmirea procesului verbal".

Fiul bărbatului decedat l-a acuzat pe poliţistul local care a întocmit procesul verbal de neglijenţă în serviciu şi i-a cerut demisia. "Cât de incult poţi să fii, să dai o amendă unei persoane decedate de aproape 7 ani, fără să faci un minim de verificări? Dă-ţi demisia, băiatule, că iei o căruţă de bani degeaba!", a scris acesta pe contul său de socializare.

Poliţia Locală Brăila a transmis public un mesaj prin care îşi exprimă regretul în legătură cu eroarea făcută în acest caz, precizând că amenda dată pe numele bărbatului decedat este nulă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close