Antena 3 CNN Actualitate Locale Au amendat un bărbat pentru că şi-a scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat. Descoperirea șocantă făcută de polițiștii din Brăila, după ce au trimis procesul verbal

Au amendat un bărbat pentru că şi-a scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat. Descoperirea șocantă făcută de polițiștii din Brăila, după ce au trimis procesul verbal

Au amendat un bărbat pentru că şi-a scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat. Descoperirea șocantă făcută de polițiștii din Brăila, după ce au trimis procesul verbal
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
28 Feb 2018   •   11:15

Un bărbat decedat de 7 ani a fost amendat, luna aceasta, de Poliţia Locală Brăila, pentru că şi-ar fi scos la vânzare o maşină într-un spaţiu neamenajat în acest scop.

Cazul a devenit public după ce fiul bărbatului decedat a postat pe o reţea de socializare procesul verbal pe care l-a primit prin poştă, pe numele tatălui său.

Proprietarul maşinii, mort pe 6 august 2011, a fost sancţionat contravenţional cu 500 lei, amenda minimă stabilită prin hotărâre de Consiliu Local în astfel de cazuri, pe motiv că a expus spre vânzare autoturismul, "în alte locuri decât cele prevăzute în acest sens", conform postării.

Poliţistul local care a întocmit procesul verbal a trecut la rubrica "Alte menţiuni" faptul că "Proprietarul nu este de faţă la întocmirea procesului verbal".

Fiul bărbatului decedat l-a acuzat pe poliţistul local care a întocmit procesul verbal de neglijenţă în serviciu şi i-a cerut demisia. "Cât de incult poţi să fii, să dai o amendă unei persoane decedate de aproape 7 ani, fără să faci un minim de verificări? Dă-ţi demisia, băiatule, că iei o căruţă de bani degeaba!", a scris acesta pe contul său de socializare.

Poliţia Locală Brăila a transmis public un mesaj prin care îşi exprimă regretul în legătură cu eroarea făcută în acest caz, precizând că amenda dată pe numele bărbatului decedat este nulă.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close