Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat de 16 ani, prins la volanul unei maşini furate, gonind cu 135 km/h, în județul Buzău

Băiat de 16 ani, prins la volanul unei maşini furate, gonind cu 135 km/h, în județul Buzău

Un adolescent de 16 ani din Buzău a furat mașina unei firme și a gonit pe străzile din oraș cu 135 km7h. 

Băiat de 16 ani, prins la volanul unei maşini furate, gonind cu 135 km/h, în județul Buzău
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Mia Lungu    |    20 Sep 2022   •   14:59

Poliţiştii rutieri din Buzău au dat, în ultimele 24 de ore, 116 amenzi în valoare de peste 44.000 de lei, pentru neportul centurii de siguranţă, folosirea telefonului mobil în timpul mersului, nerespectarea vitezei legale, conducerea autovehiculelor cu diferite defecţiuni tehnice, etc.

5 permise de conducere au fost reţinute pentru depăşirea neregulamentară, pentru conducerea unui vehicul pe contrasens şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, informează IPJ Buzău.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere şi furt în scop de folosinţă. Este vorba de un băiat de 16 ani, din Buzău, care a fost prins pe Şoseaua Vadu Paşii în timp ce conducea un autoturism aparţinând unei societăţi comericale, depăşind viteza legală.

Tânărul care a comis o succesiune de acte infracţionale pentru a conduce deţine şi recordul de viteză al zilei de luni, maşina condusă de acesta fiind înregistrată de aparatul radar cu 135 km/h în timp ce rula pe Şoseaua Vadu Paşii, în orașul Buzău.

×
Subiecte în articol: masina furata Buzau
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close