Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat din Vaslui a murit subit, în somn, în timp ce părinții credeau că se odihnește: 'Dumnezeu l-a vrut, nu avem ce face'

Un băiat din Vaslui a murit subit, în somn, în timp ce părinții credeau că se odihnește: 'Dumnezeu l-a vrut, nu avem ce face'

Mihai, un băiat în vârstă de 15 ani, din satul Vinețești, comuna Oltenești (Vaslui), a murit subit, în somn, în timp ce părinții lui credeau că se odihnește în camera sa.

Un băiat din Vaslui a murit subit, în somn, în timp ce părinții credeau că se odihnește: 'Dumnezeu l-a vrut, nu avem ce face'
Sursa foto: Facebook
06 Mai 2020   •   16:07

Tragedia s-a produs luni, 4 mai 2020, în casa în care Mihai locuia cu părinții săi. Tânărul de 15 ani le-a spus părinților că merge în camera sa pentru a se odihni timp de câteva ore, în jurul orei 14.00.

"Totul s-a întâmplat brusc. Pe la ora 14:00 le-a zis pãrinților cã se duce sã se odihneascã, cã se simte obosit, iar în jurul orei 17:00, pãrinții, vãzând cã nu mai iese din cameră, s-au dus sã vadã ce e cu el. L-au gãsit vânãt la față.

Au sunat la ambulantã, a venit un echipaj. O orã jumãtate l-au resuscitat, dar nu au mai avut ce sã-i facã si au declarat decesul. Nici nu vreau sã-mi imaginez ce e în sufletul pãrintilor… Numai în pielea lor sã nu fii", a declarat unul dintre vecinii bãiatului pentru vremeanoua.ro.

Medicii legiști urmează să afle exact cauza morții adolescentului.

În mediul online, rudele si prietenii au scris zeci de mesaje de adio pentru Mihai.

"Nu te vom uita niciodatã, înger frumos! Dumnezeu te-a vrut lângã el ! Vei rãmâne mereu în sufletele noastre! Drum lin spre cer!", "S-a stins o fiintã atât de dragã, lãsând în urmã durere si tristete. In aceste clipe atât de grele. Golul lãsat în urmã este infinit. Nu te vom uita niciodatã. Drum lin în sus, spre Cer! Dumnezeu sã te odihneascã si sã te aibe în pazã, suflet bun!", "Dumnezeu sã te odihneascã în pace, înger frumos. Ce durere… Nu-mi vine sã cred, sã fiti tari. Dumnezeu l-a vrut, nu avem ce face".

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close