Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat bătut cu sălbăticie chiar în curtea spitalului din Tulcea: "De ce îl lăsaţi să îl bată?"

Bărbat bătut cu sălbăticie chiar în curtea spitalului din Tulcea: "De ce îl lăsaţi să îl bată?"

Un bărbat a fost bătut cu sălbăticie chiar în curtea spitalului din Tulcea şi chiar de faţă cu mai mulţi agenţi de pază plătiţi să asigure ordinea şi siguranţa în unitatea medicală.

Bărbat bătut cu sălbăticie chiar în curtea spitalului din Tulcea: "De ce îl lăsaţi să îl bată?"
Sursa foto: Facebook | Bujor Ligia
de Cătălina Buzoianu    |    16 Oct 2021   •   00:03

Bărbatul a fost bătut de un individ chiar în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Tulcea, în această seară, iar imaginile au fost postate pe Facebook.

În imagini se poate observa cum victima este ţinută de gât de agresor, iar apoi încasează mai mulţi pumni în zona capului, până ce se prăbuşeşte la pământ.

În acelaşi timp, cel care filmează scenele violente cu telefonul mobil îl întreabă pe agresor ce are cu bărbatul pe care îl loveşte, dar şi pe agenţii de pază.

"Martor: De ce dai bre în el? Hei, paza! Voi de ce nu vă băgaţi? De ce îl lăsaţi să îl bată?

Agent de pază: Dar ce treabă am eu cu domnul?

Martor: Ce treabă ai tu cu domnul?

Agresor: Te rog frumos, opreşte", a fost dialogul dintre cel care a filmat şi cei implicaţi.

Bărbat bătut în curtea spitalului din Tulcea, Poliţia a deschis o anchetă

"În seara zilei de 15 octombrie a.c. în urma apariției în spațiul public a unui material video în care apare un bărbat agresat fizic și verbal, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei fapte de natură penală. În urma verificărilor efectuate a fost  identificată persoana bănuită de comiterea agresiunilor că fiind un bărbat de 54 ani din municipiul Tulcea.

În cauză polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, în continuare efectuându-se cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii incidentului", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Potrivit unor surse, victima ar fi făcut scandal, înainte de scenele violente din curtea spitalului, în interiorul Unităţii de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului.

De asemenea, managerul spitalului a anunţat că va demara o anchetă, la începutul săptămânii viitoare.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close