Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Dacă l-ați văzut sunați la 112!

Bărbat căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Dacă l-ați văzut sunați la 112!

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Călărași, și-a înjunghiat fosta iubită și pe actualul său iubit și a turnat benzină pe părinții femeii, iar ulterior a dispărut. Poliția îl caută cu elicopterul.

Bărbat căutat de Poliție, după ce și-a înjunghiat fosta iubită și a turnat benzină pe părinții ei, în Călărași. Dacă l-ați văzut sunați la 112!
de Ioana Mircea    |    05 Oct 2023   •   22:21

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași a fost sesizat, astăzi, de un bărbat, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că fostul concubin al iubitei sale îl amenință cu moartea.

"În fapt, în jurul orei 01:20, un bărbat, de 35 de ani, ar fi pătruns, fără drept, în locuința fostei concubine, ar fi spart geamul unei ferestre și ar fi pătruns în interiorul imobilului, iar cu un obiect tăietor înțepător și-ar fi lovit fosta concubină, pe mama acesteia și pe actualul concubin al femeii.

De asemenea, acesta ar fi aruncat cu benzină pe părinții fostei concubine, provocându-i leziuni la nivelul membrelor superioare tatălui femeii, iar, ulterior, acesta ar fi fugit către extravilanul comunei Roseți, județul Călărași", potrivit Inspectoratul Poliției Județene Călărași.

Citește și: Scandal cu împușcături între dealeri și consumatori de droguri, în Constanța. Fiul unei foste procuroare DIICOT, implicat

Persoanele vătămate au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale, în prezent fiind stabile din punct de vedere medical.

Bărbatul de 35 de ani se numește Radu Costel Dumitru, are 35 de ani şi locuieşte în comuna Roseți, județul Călărași. Polițiștii îl caută cu ajutorul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, polițiștilor din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Călărași, precum și a unui elicopter din cadrul Inspectoratului General de Aviație al Ministerului Afacerilor Interne.

Dacă l-ați văzut pe acest bărbat, sunați la 112!

×
Subiecte în articol: injunghiere Calarasi
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close