Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat, în comă alcoolică și fără permis de conducere, s-a urcat la volan și a lovit patru mașini parcate, în Brăila

Un bărbat, în comă alcoolică și fără permis de conducere, s-a urcat la volan și a lovit patru mașini parcate, în Brăila

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, aflat în comă alcoolică și cu permisul suspendat, s-a urcat la volan și a lovit patru mașini parcate, în Brăila.

Un bărbat, în comă alcoolică și fără permis de conducere, s-a urcat la volan și a lovit patru mașini parcate, în Brăila
de Gabi Vlad    |    Andreea Gelatu    |    30 Ian 2024   •   10:07

”Seara trecută, 29 ianuarie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului ar fi avut loc un eveniment rutier. 

Aceștia s-au deplasat la fața locului, din primele cercetări rezultând faptul că un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe strada Matei Basarab, ar fi pierdut controlul asupra volanului lovind patru autoturisme ce erau parcate.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări mai multe imagini de la locul accidentului.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. 

”Îmbibație alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat”

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 1,24 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat. 

Pe numele său a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost reținut

În acest context, azi-noapte polițiștii l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și a fost încarcerat în C.R.A.P Brăila, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere legală”, a transmis IPJ Brăila.

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close