Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a încercat să răpească o fetiţă de două ori într-o săptămână

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a încercat să răpească o fetiţă de două ori într-o săptămână

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Drobeta-Turnu Severin, a încercat să răpească o fetiţă de două ori într-o săptămână, după ce la prima tentativă copila a fost salvată de o femeie.

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a încercat să răpească o fetiţă de două ori într-o săptămână
Sursa foto: Facebook / Jandarmeria Mehedinţi
de Alin Tarnovschi    |    02 Iun 2021   •   10:24

Bărbatul a încercat să o răpească pe fetiţa de 12 ani, pentru prima dată, în urmă cu o săptămână, atunci când a intrat în vorbă cu fetiţa şi a rugat-o să îl însoţească la un magazin pentru a cumpăra o pâine, însă pe drum s-a prefăcut că se simte rău şi s-a aşezat pe o bancă, acolo unde a încercat să o sărute şi să o atingă pe fetiţă.

Din fericire, o femeie care trecea prin zonă a observat gesturile bărbatului şi a salvat-o pe copilă.

Totuşi, nimeni nu a depus plângere împotriva bărbatului, astfel că, ieri, pe 1 iunie, chiar de Ziua Copilului, bărbatul s-a întors în centrul oraşului şi a găsit-o pe aceeaşi fetiţă.

"În timp ce mulți copii se bucurau de ziua lor, o fetiță în vârstă de 12 ani a trecut printr-o experiență pe care nu o va uita foarte curând. Mergând pe stradă, copila a fost abordată de un bărbat care sub pretextul că nu cunoate orașul a rugat-o pe minoră să îl însoțească până în Piața Mircea deoarece nu știe cum să ajungă acolo. 

Fetița l-a recunoscut imediat ca fiind bărbatul care a încercat să o acosteze în urmă cu o săptămână și l-a evita, după care a apelat Jandarmeria și a solicitat sprijinul. Pe baza indicațiilor primite de la fetiță, jandarmii au identificat un bărbat în vârstă de 64 ani, domiciliat în județul Mehedinți.

La fața locului a fost chemată și mama copilei, care a mulțumit jandarmilor pentru operativitatea cu care au răspunsul apelului fetiței ei.

Copila a declarat jandarmilor că același bărbat a încercat să o acosteze în data de 23 mai, a.c, sub pretextul că dorește să îl însoțească la un magazin să cumpere o pâine, însă, pe drum, bărbatul a spus că i s-a făcut rău și dorește să se așeze pe o bancă.

Aici a încercat să o sărute și să o atingă în zonele intime, însă a fost observat de către o femeie care i-a sărit în ajutor copilei. Gestul bărbatului nu a fost reclamat la poliție la data producerii incidentului.

Bărbatul s fost condus de către jandarmi la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor", se arată într-o informare a Jandarmeriei Mehedinţi.

×
Subiecte în articol: mehedinti
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close