Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat dispărut de acasă din luna noiembrie a fost găsit mort lângă mânăstirea Slănic din Argeş

Un bărbat dispărut de acasă din luna noiembrie a fost găsit mort lângă mânăstirea Slănic din Argeş

Un bărbat din Argeş, dispărut de acasă din luna noiembrie, a fost găsit fără viaţă, luni, într-o zonă împădurită, lângă mânăstirea Slănic din judeţul Argeş.

Un bărbat dispărut de acasă din luna noiembrie a fost găsit mort lângă mânăstirea Slănic din Argeş
Sursa foto: Salvamont Argeş
de Silvia Preda    |    03 Ian 2022   •   22:43

Întrucât zona este greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au fost sesizaţi cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localităţii Berevoeşti, a fost găsit trupul unui bărbat. Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la faţa locului.

Întrucât zona este greu accesibilă, poliţiştii au solicitat sprijinul salvamontiştilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale", precizează IPJ Argeş.    

Trupul este al numitului Chirca Ion, de 46 de ani

Bărbatul a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Corbi, Argeş, în cursul lunii noiembrie.   

"Acesta va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei", a precizat IPJ Argeş.    

În cauză va fi întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în aces caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

×
Subiecte în articol: disparut mânăstirea Slănic
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close