Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat surprins de camerele de supraveghere când împrăștia gunoiul din pubele pe trotuar, în Arad

Bărbat surprins de camerele de supraveghere când împrăștia gunoiul din pubele pe trotuar, în Arad

Un bărbat în vârstă de 59 de ani din Arad a fost surprins de camerele de supraveghere când împrăștia gunoiul din pubele pe spațiul public. Polițiștii i-au dat o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Bărbat surprins de camerele de supraveghere când împrăștia gunoiul din pubele pe trotuar, în Arad
Sursa foto: Facebook / Direcția Generală Poliția Locală Arad
de Andreea Ştefan    |    29 Iul 2021   •   20:42

În noaptea de miercuri spre joi, o cameră de supraveghere care monitoriza o gospodărie din zona centrală a orașului a surprins un individ care scotea deșeuri din pubele și le arunca pe domeniul public.

În cel mai scurt timp a fost alertat echipajul Serviciului Ordine Publică și Circulație 1 care în jurul orelor 01:00 s-a mobilizat, identificând persoana în cauză.

”Bărbatul în vârstă de 59 de ani, ce luase la rând să răscolească platformele de pe stradă, lăsând în urma sa un peisaj care aduce atingere normelor de comportament și civilizație a concetățenilor a fost îndrumat să curețe perimetrele în care a făcut mizerie și să pună înapoi în pubele deșeurile aruncate la întâmplare”, a transmis Poliția Locală din Arad.

Polițiștii l-au sancționat pe bărbatul în cauză cu o amendă contravențională în valoare de 2.000 lei.

×
Subiecte în articol: Arad gunoi
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close