Antena 3 CNN Actualitate Locale Înjunghieri în Sectorul 5 din Bucureşti. Poliţiştii au capturat agresorul şi l-au dus la audieri

Înjunghieri în Sectorul 5 din Bucureşti. Poliţiştii au capturat agresorul şi l-au dus la audieri

Înjunghiere în Sectorul 5 al Capitalei. Poliţiştii încearcă să intre peste atacatorul care s-a baricadat  într-o locuinţă.

de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Iul 2023   •   13:54

Un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. Martorii care l-au văzut pe bărbat au sunat de urgenţă la 112, iar echipele medicale şi poliştii au ajuns imediat la faţa locului. 

Din primele informaţii, cei doi bărbaţi s-ar fi certat, iar victima a fost înjunghiată în mâna, dar se află în afara oricărui pericol. 

Citeşte şi: Accident între o ambulanţă, un camion şi o maşină, în Neamţ. Cinci oameni răniţi

Agresorul s-a baricadat în locuinţa sa, iar poliţiştii şi jandarmii încearcă să intre peste el. 

Potrivit vecinilor, agresorul este un bărbat 60 de ani, care este văzut mereu consumând alcool. Ieri, acesta a spus că se va arunca de pe bloc, iar astăzi a fost toată ziua agitat, amenințând şi alt bărbat în afară de cel pe care l-a înjunghiat. 

UPDATE

Astăzi, în jurul orei 12:30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 19 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că pe o stradă din Sectorul 5, doi bărbați ar fi implicați într-un conflict spontan. Din cercetări a reieșit faptul că, în urmă altercației, o a treia persoană, care ar fi intervenit între cele două, a fost rănită în zona mâinii, cu un obiect ascuțit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 19, precum și un echipaj de prim-ajutor, care a acordat îngrijiri medicale persoanei vătămate, însă aceasta a refuzat transportul la spital. Din investigații, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită, ulterior, fiind condusă la sediul secției. Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 19, în vederea stabilirii situației de fapt și condițiile în care s-a produs evenimentul.

 

 

×
Subiecte în articol: bărbat înjunghiat agresori liberi
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close