Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat a căzut sub roțile tramvaiului, încercând să se urce din mers, la Timișoara. Totul a fost filmat

Un bărbat a căzut sub roțile tramvaiului, încercând să se urce din mers, la Timișoara. Totul a fost filmat

Un bărbat de 50 de ani a căzut sub roțile unui tramvai, la Timișoara.

de Andreea Borboros    |    22 Mar 2023   •   08:03

Tragedia s-a petrecut pe o strada din apropierea centrului Timișoarei. Bărbatul a încercat să se prindă de un tramvai aflat în mers. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile garniturii.

Când a sesizat accidentul, vatmanul a oprit imediat garnitura însă, din nefericire pentru bărbat, a fost prea târziu. Acesta a decedat pe loc.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri și o ambulanță care, din păcate, nu a mai putut face nimic pentru victimă.

Poliția a deschis un dosar penal pentru omor din culpă.

”La data de 22.03.2023, în jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății, iar la intersecție cu strada Paris a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia.

În urma impactului, pietonul a decedat.

Polițiștii efectuează verificări în vederea identificării bărbatului decedat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut nefericitul incident”, transmite poliția.

×
Subiecte în articol: tramvai
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close